Schilder

Schilderen

Als ervaren en gediplomeerd schilder en houtrot-herstel specialist is Marco van Arken uw ideale partner voor het schildersonderhoud. Van het laten schilderen of sauzen van een enkele wand tot compleet woonhuis of kantoor. Indien gewenst kan dit in combinatie met een ontruiming of het verkoopklaar maken van de woning.

Voor wie schilderen

Van Arken is uw binnenschilder van kelder tot zolder. Uw binnenkozijnen, plafonds, muren, het kan allemaal professioneel worden geschilderd. Ook als buitenschilder zal geen onderdeel overgeslagen worden. Naast de te schilderen ondergronden kijken wij ook naar de staat van elk materiaal. Zo voorkomt u ongewenste verassingen na het schilderen. Zowel zakelijke objecten als particuliere woningen voorzien wij graag van ons schilderswerk.

Waarom van Arken

Van Arken Diensten is het bedrijf dat staat voor kwaliteit en u een totaalpakket levert. In 2015 is Van Arken dienstverlening gecertificeerd door repair-care (www.repair-care.nl) als houtrot-herstel specialist. Door terugkerende trainingen en bijscholing bent u als klant verzekerd van een goed advies en perfect vakwerk.

Schilder-Schilderwerkzaamheden-OntzorgenBijOntruim
Renovatie - Ontzorgen-bij-Ontruimen

Als schilder leveren wij

Binnenschilder

Van Arken is uw schilder voor alle schilderswerkzaamheden binnenshuis. Van kelder tot zolder, elk hoekje en elk kozijn kan voorzien worden van een mooie laag verf.

Als binnenschilder kunnen wij uw plafond sausen, de muren stucen of andere gerelateerde schilderswerkzaamheden voor u verrichten.

Het verwijderen van oud schilderwerk behoort natuurlijk ook tot onze werkzaamheden. Wilt u uw nieuwbouwwoning voorzien van uw eigen kleuren, wij zijn u graag van dienst!

Buitenschilder

Van Arken is de schilder voor buiten. Als buitenschilder kijken wij niet alleen wat er geverfd moet worden, we bekijken ook de status van het materiaal en de te verven ondergrond. Het vervangen van kozijnen of andere rotte of beschadigde materialen kan soms noodzakelijk zijn om grotere onderhoudskosten te voorkomen.

Van Arken Diensten kan u een advies geven voor het beste resultaat!

Met Van Arken schilderswerkzaamheden kan uw pand, woonhuis of kantoorpand weer jaren tegen kou, wind en regen.

Onderswerkzaamheden

Met alleen opnieuw schilderen bent u er helaas niet. Ook het verkeerd aanbrengen van de verf of verf van lage kwaliteit gebruiken, zal snel het resultaat tonen.

Het onderhouden van bestaand schilderwerk draagt bij aan een langere levensduur. Denk bijvoorbeeld aan vuil of stilstaand water op bepaalde plekken, dit kan de kwaliteit van de schilderswerkzaamheden aantasten en de levensduur verkorten.

Spreek daarom met Van Arken ook een periodiek onderhoud af, zodat u met zekerheid en zonder zorgen kunt genieten van het schilderwerk binnen en buiten.

Schilderwerkzaamheden door Van Arken Diensten

Ontzorgen is waar Van Arken Diensten 100% voor staat.
Wij werken volgens afspraak en totdat u voor 100% tevreden bent.

Werkwijze bij schilderswerkzaamheden

De werkwijze van de schilderswerkzaamheden zijn hier in grote lijnen beschreven. Elke aanvraag is voor ons uniek, de offerte is altijd volledig op maat gemaakt.

  • Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek
  • Stap 2: Uitbrengen voorstel / offerte
  • Stap 3: Schilderswerkzaamheden starten
  • Stap 4: Geschilderd object opleveren aan u of de verhurende partij.
Gerenoveerde Badkamer Putten - Ontzorgen Bij Ontruimen - 02

Team Van Arken  zijn milieubewuste schilders

Door te werken met duurzame producten die milieuvriendelijke zijn geproduceerd en minder giftige stoffen die vrijkomen bij het het aanbrengen van de verf, dragen wij op onze wijze bij aan een beter milieu.

Uw binnen- en buitenschilder

100% Vrijblijvend

Adviesgesprek

Woning ontruimen - Renovatie

Speciale-ontruiming-OntzorgenBijOntruimen

Senioren-verhuizen-OntzorgenBijOntruimen

Verkoopklaar woning - Renovatie

Renovatie woningontruiming - OntzorgenBijOntruimen

Op-maat - Woningontruiming - OntzorgenBijOntruimen