Seniorenverhuizing

Senioren verhuizing

Wat is een seniorenverhuizing? Bijna alle ouderen (senioren) onder ons kunnen vroeg of laat niet meer alles zelf. Dit kan komen doordat hun partner is overleden en zij alleenstaand zijn of omdat de gezondheid achteruit gaat.

De oudere overbrengen naar een verzorgingshuis, verpleeghuis, aanleunwoning of andere zorginstelling is vaak de meest praktische oplossing voor de oudere en de familie en vrienden om hem of haar heen.

Voor wie een seniorenverhuizing

De seniorenverhuizing kan voor familie en vrienden de ideale oplossing zijn om een geliefde over te brengen naar een andere woning. U zorgt samen met familie en vrienden voor de oudere, terwijl van Arken Diensten alle bedoel met de juiste zorg en aandacht verhuisd. Van Arken Diensten staat en 7 dagen in de week voor u klaar.

Waarom Van Arken Diensten

Van Arken Diensten kan dit traject van A tot Z verzorgen, zodat de oudere hier weinig hinder van ondervindt. Vervolgens kan de woning gerenoveerd worden zodat deze geschikt is voor verkoop of kan worden terug gegeven aan de verhuurder.

Ontzorgen bij een seniorenverhuizing is waar Van Arken Diensten 100% voor staat. Voor eigenaren, familie, vrienden, eigenaren, de notaris, makelaar of nieuwe bewoners, Van Arken Diensten werkt volgens afspraak totdat iedereen voor 100% tevreden bent.

Seniorenverhuizing - OntzorgenBijOntruimen
Seniorenverhuizing Advies - OntzorgenBijOntruimen

Welke diensten bieden wij?

De oude woning

Voor senioren is het vaak heel moeilijk om te verhuizen. Er komt heel veel kijken bij een seniorenverhuizing. Dit kan een senior, mindervalide, hulpbehoevende of gehandicapte zelf niet doen.

Van Arken Dienstverlening kunt u juist inschakelen voor de seniorenverhuizing. Specialist in seniorenverhuizingen, verhuizen naar een nieuw woonadres, verzorgingstehuis of bejaardentehuis.

Tijdens de verhuizing zorgen wij dat de bewoner zo min mogelijk last heeft van de verhuizing. We nemen alle zorgen van deze verhuizing van u over.

Naar de nieuwe woning

Bij een seniorenverhuizing kunnen wij aanvullend ervoor zorgen dat alles op de juiste plek in de nieuwe seniorenwoning wordt geplaatst. In overleg met de bewoner of geliefden maken we vooraf een duidelijke indeling van de nieuwe woning. Zo kan de oudere direct de nieuwe seniorenwoning in en staat alles klaar voor gebruik. Wij zorgen tevens dat alle elektronica weer is aangesloten en alles werkt zoals de oudere gewend was.

Met deze unieke en uitgebreide service van Van Arken bij een seniorenverhuizing hoeft u tijdens en na de verhuizing niets meer te doen.

Seniorenverhuizing

Wij bieden complete pakketten aan voor de seniorenverhuizing waarbij u een week op vakantie zou kunnen gaan. Bij terugkomst is de nieuwe woning helemaal ingericht is met de eigen meubels, bedden, schilderijen en alle andere bezittingen. U kunt er gerust op zijn dat uw verhuizing zorgeloos verloopt. De mogelijkheden op het gebied van seniorenverhuizingen bij ons zijn eindeloos, vraag naar de mogelijkheden als u op zoek bent naar een seniorenverhuizer!

Woningontruiming door Van Arken Diensten

Ontzorgen bij de seniorenverhuizing is waar Van Arken Diensten 100% voor staat.
Wij werken volgens afspraak en totdat u voor 100% tevreden bent.

Renoveren na de verhuizing?

Huurhuis renoveren

Na de verhuizing van de oudere kan de oude huurwoning vaak gerenoveerd moeten worden volgens de voorwaarden van de verhuurder, zowel in de vrije sector als bij een sociale huurwoning. Wij zorgen aanvullend ervoor dat het oude huis zo gerenoveerd is, dat de sleuteloverdracht zonder problemen plaats kan vinden.

Koophuis renoveren

Het koophuis renoveren na de verhuizing kan kan noodzakelijk zijn om het koophuis goed te kunnen aanbieden in de huidige huizenmarkt. In overleg met jullie zal de koopwoning een renovatie krijgen, zodat deze geschikt is voor de nieuwe bewoners.

Team Van Arken – Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij een belangrijke aanvulling.

Wij zorgen dat bruikbare goederen die niet meeverhuisd worden zoals meubels, kleding, wit- en bruingoed, speelgoed, brillen, medicijnen, etc. naar lokale goede doelen gaan of correct worden afgevoerd.

Zo voegt elke seniorenverhuizing samen met u iets toe aan de maatschappij.

Ontzorgen bij Ontruimen

100% Vrijblijvend

Adviesgesprek

Woning ontruimen - Seniorenverhuizing

Speciale ontruiming - Seniorenverhuizing

Schilder-Schilderwerkzaamheden-OntzorgenBijOntruim

Verkoopklaar woning - Seniorenverhuizing

Renovatie - Seniorenverhuizing

Op-maat - Woningontruiming - OntzorgenBijOntruimen